Spring naar content

Zelftest alcohol

Drink je regelmatig bier, wijn of andere alcohol en wil je weten of het effect heeft op je gezondheid? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Vul dan de zelftest alcohol in. De test is anoniem en geeft je direct meer inzicht in je alcoholgebruik.

Tactus Advieslijn

Wil je stappen ondernemen n.a.v. van de uitslag van de test? Neem dan contact met de Tactus Advieslijn. Onze medewerkers denken met je mee, geven je advies en hebben korte lijntjes met behandelaren.

De Tactus Advieslijn is op werkdagen beschikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

088 382 28 87

Intact Herstel en Zelfhulp Lotgenotenlijn

Wil je liever spreken met een ervaringsdeskundige? Bel dan de Intact Herstel en Zelfhulp Lotgenotenlijn.

088 382 28 80

Gerelateerd

Gebruik jij meer middelen dan je lief is? En wil je meer controle of zelfs stoppen? Op een toegankelijke manier en in je eigen tempo? Met Tacton 100% online krijg je grip op je leven, gebruik en gewoontes.
Hier kun je lezen wat andere mensen met een verslavingen en hun naasten hebben meegemaakt. Juist ervaringsdeskundigen hebben kennis van factoren en ervaringen die herstel kunnen bevorderen én belemmeren.
Intact organiseert zelfhulpgroepen en heeft een aanbod van herstelcursussen voor mensen die met hun herstel aan de slag willen en echte veranderingen willen in hun leven.