Spring naar content

WERKEN BIJ

Verpleegkundige in de verslavingszorg

Als verpleegkundige in de verslavingszorg ben je vooral veel bezig met het begeleiden en ondersteunen van onze clienten. Naast verslavings- en somatische zorg vragen onze cliënten ook om psychische zorg.

Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de persoon? Het is mooi om als verpleegkundige de kracht van de cliënt te vinden en dat in te zetten om de verslaving de baas te worden.

Ook lever je als verpleegkundige een belangrijke bijdrage aan het leef- en werkklimaat op de afdeling, zodat cliënten zich hier prettig voelen en hun behandeling goed wordt ondersteund. Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met jou in contact!

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures >>

Meer weten?

Wil je meer weten over de functies? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met HR adviseur Karen Reus (k.reus@tactus.nl).

06 5194 3191

Verhalen uit de praktijk

  • Cliënten hebben menswaardigheid, liefde en zorg nodig’

    Van kindsbeen af wilde Marleen Mulder al verpleegkundige worden. Tot 13 jaar terug werkte ze in het ziekenhuis maar moest door rugklachten noodgedwongen op zoek naar een andere werkplek. Het werd de verslavingszorg en ze voelt zich er als een vis in het water!

  • ‘Het geeft het mij veel voldoening als een cliënt met een fijn gevoel weggaat

    “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Dat is hoe verpleegkundige Debby Dijkhuizen de werksfeer bij Tactus omschrijft. Ze droomde niet direct van een carrière in de verslavingszorg, maar ze is er langzaam vanzelf ingerold. Na het wisselen van enkele banen, zit Debby bij Tactus helemaal op haar plek!

Vanaf vrijdag mogen tien gokbedrijven legaal online kansspelen aanbieden. Tot nu toe is online gokken verboden.
Tactus/Intact organiseren op dinsdag 14 en donderdag 16 september een eigen Intactus Avondtweedaagse en jij kunt ons steunen!
Tacton is de nieuwe 100% online verslavingspoli van Tactus waar deelnemers anoniem kunnen testen en een 100% online behandeling krijgen.