Spring naar content

Werken bij

Word verpleegkundig specialist bij Tactus!

Tactus verslavingszorg is een organisatie waar cliëntgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Als verpleegkundig specialist ga je daarom samen met een enthousiast multidisciplinair team aan de slag om onze hoogstaande cliëntenzorg te bevorderen. Daarnaast zie jij uitdaging in complexe problematiek waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische en psychiatrische zorg kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van mensen met een verslaving. Vanuit een nauwe samenwerking met de cliënt vervul jij de rol van regiebehandelaar. En vergeet ook niet jouw passie voor innovatie en ontwikkeling mee te nemen!

Meer weten over wat je gaat doen als regiebehandelaar? Lees hier snel verder: Vacature: Regiebehandelaar bij Tactus Verslavingszorg!

Verhalen uit de praktijk

Het werk als verpleegkundig specialist bij Tactus is enorm divers. Het ene moment zit je in een intakegesprek met een cliënt met verslaving en een negatief zelfbeeld en angstklachten, dan behandel je iemand met LVB en verslaving en het uur daarop tref je een stuiterende ADHD-er. Als verpleegkundig specialist wil ik altijd kijken wat de impact/gevolg de verslaving heeft voor hun levens, dus zowel hun gezondheid, psychische welzijn als ook in hun relaties of werk/school. Als regiebehandelaar mag ik ongegeneerd alles vragen. Je komt met cliënten direct op de belangrijke thema’s waar het in het leven om gaat. Dit behandelen en ze weer op weg helpen geeft een enorme voldoening.’

Liesbeth Haarman, Verpleegkundig specialist –

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie als verpleegkundig specialist bij Tactus? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met recruiter Susanne van der Klok (arbeidsmarktcommunicatie@tactus.nl).

0651007450

Terugbelverzoek

Contactformulier psychiaters

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.