Spring naar content

WERKEN BIJ

Gezocht: Regiebehandelaar voor onze jongeren in Flevoland!

Ben jij als regiebehandelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Deze bieden we jou in Flevoland. Je gaat werken met de leukste doelgroep die er is: jeugd en jongvolwassenen! Geen enkele jongere is hetzelfde, dat maakt dat ze verschillend benaderd moeten worden en dit zorgt voor veel afwisseling.

Daarnaast ga je werken in een groot werkgebied, heel Flevoland. Je krijgt dus ook in dit opzicht te maken met een hele diverse doelgroep. De jeugd van Almere vraagt weer om een andere aanpak als de jeugd op Urk. Benieuwd naar de rest van de functie?

Werken met Jeugd en jongvolwassenen

Marlijn Dompeling, Ortho-pedagoog generalist vindt jeugd en jongvolwassenen de leukste doelgroep om mee te werken: “Jongeren zijn altijd verbaasd als ze hier komen, dat ze vrij met ons over hun middelengebruik kunnen praten dat vinden ze fijn. Ons uitgangspunt is niet dat ze stoppen met gebruik. We willen het gebruik bespreekbaar maken en aansluiten bij wat zij willen en dat op een goede en gezonde manier.”

Lees verder >>

Het team

Nanette van der Steeg, Maatschappelijk werker, werkzaam in het team in Flevoland: “Je komt te werken op de afdeling Preventie & Behandeling in een jong en enthousiast team, ik ben bang dat ik de oudste ben;-) Hoewel het twee verschillende takken binnen één afdeling zijn, zoeken we verbinding met elkaar. We hebben regelmatig teamoverleg, casuïstiek en intervisie.

Lees verder >>

Eerst meer weten?

Als je vragen hebt, mag je altijd whatsappen, bellen of mailen met Debby Bronswijk, Manager. (d.bronswijk@tactus.nl)

06 13122296
Vanaf vrijdag mogen tien gokbedrijven legaal online kansspelen aanbieden. Tot nu toe is online gokken verboden.
Tactus/Intact organiseren op dinsdag 14 en donderdag 16 september een eigen Intactus Avondtweedaagse en jij kunt ons steunen!
Tacton is de nieuwe 100% online verslavingspoli van Tactus waar deelnemers anoniem kunnen testen en een 100% online behandeling krijgen.