Spring naar content

Zutphen, Locatie Verlengde Ooyerhoekseweg

Verlengde Ooyerhoekseweg 30
7207 BJ Zutphen

Verslavingsreclassering

Algemene informatie

Aan de Verlengde Ooyerhoekseweg in Zutphen doet de reclassering zijn werk. De reclassering bevindt zich op het terrein van de Piet Roordakliniek.

Aanbod

De reclassering combineert onze ervaring met verslavingsgedrag, middelenmisbruik en delictgedrag in ons reclasseringswerk. Wij streven ernaar het recidiverisico terug te dringen voor justitiabelen die direct of indirect door middelengebruik in aanraking zijn gekomen met justitie. De basis van onze begeleiding is altijd het contact met de cliënt.

Logo Centrum Verslaving en LVB

Centrum Verslaving & LVB

Tactus biedt hier een ruim aanbod aan en er is ook een Top GGZ-afdeling te vinden. Het centrum is gespecialiseerde verslavingszorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking

Bereikbaarheid

Voor de kliniek bevinden zich voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats. Naast het terrein bevindt zich het busstation Gelderhorst waar buslijn 193 stopt.

Virtuele tour

Wil je hier een kijken binnen nemen? Dat kan! Neem een virtuele tour:

*Het kan heel eventjes duren voordat de tour start. Dit is afhankelijk van je internetsnelheid. Zodra de tour geladen is, zal de startpagina vervangen worden door de interactieve tour.