Spring naar content

Apeldoorn, Piet Roordakliniek

Jachtlaan 16
7313 CP Apeldoorn

Forensische verslavingskliniek - laag beveiligd

Algemene informatie

Aan de Jachtlaan in Apeldoorn staat tussen de hoge bomen een villa; dit is de Piet Roordakliniek, de forensische verslavingskliniek van Tactus. Deze bestaat uit de oude villa en een nieuw gebouw.

Aanbod

De kliniek biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. Onze cliëntengroep kenmerkt zich door problematiek op verschillende gebieden, namelijk persoonlijkheidsproblematiek (met name antisociale persoonlijkheidsstoornis), verslaving, criminaliteit en psychiatrische problematiek.

De Piet Roordakliniek biedt behandeling aan deze groep cliënten door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende probleemgebieden. De Piet Roordakliniek bestaat uit twee locaties, naast Apeldoorn zit er ook een locatie in Zutphen. Het totale traject in Apeldoorn en Zutphen biedt plaats aan ruim 70 cliënten. 

De locatie aan de Jachtlaan biedt een open behandelsetting (beveiligingsniveau 1), veelal als vervolgbehandeling na verblijf in Zutphen en gericht op resocialisatie. Cliënten kunnen instromen op het voor hen geschikte beveiligings- en zorgzwaarteniveau. 

De cliënten hebben eigen slaapkamers. Er zijn meerdere huiskamers waar cliënten kunnen ontspannen en deelnemen aan activiteiten. Ook is er een houtwerkplaats waar cliënten onder begeleiding verschillende producten kunnen maken.

In de werkplaats maken cliënten onder begeleiding van werkmeesters bijvoorbeeld deze leuke design ‘houthoepel’. Je kunt deze bestellen via de locatie.

Sfeerimpressie

Bereikbaarheid

Voor het gebouw is een parkeerplaats met voldoende parkeerplekken.

Vlakbij de kliniek aan de Bosweg is bushalte Vonderlaan.

Telefonische bereikbaarheid en afspraken

De openingstijden geven aan wanneer de kliniek telefonisch bereikbaar is. Het is niet mogelijk om onze vestiging te bezoeken zonder afspraak. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Openingstijden

Overzicht met openingstijden van deze locatie

Maandag

 • Openingstijden
  08:30 - 17:00

Dinsdag

 • Openingstijden
  08:30 - 17:00

Woensdag

 • Openingstijden
  08:30 - 17:00

Donderdag

 • Openingstijden
  08:30 - 17:00

Vrijdag

 • Openingstijden
  08:30 - 17:00

Zaterdag

 • Openingstijden
  Gesloten

Zondag

 • Openingstijden
  Gesloten