Spring naar content
Tactus in Beeld

Tactus Beste Werkgever 2021

Afgelopen jaar heeft Tactus een medewerkersbelevingsonderzoek uitgevoerd. En met trots kunnen we zeggen dat we een respons hadden van maar liefs 74,2%. Dit hoge respons geeft een representatief beeld van hoe de medewerker van Tactus zich voelen en denken over Tactus. We zien op verschillende vlakken, zoals bijvoorbeeld de betrokkenheid, een stijgende lijn. Uiteraard zijn er ook een aantal verbeterpunten en daar aan zullen we het komende jaar hard werken. Niet alleen een mooi resultaat voor de medewerkers, maar ook voor iedereen die met Tactus te maken heeft. Want iedereen die met plezier naar zijn werk gaat zal dit ook uitstralen naar zijn omgeving!

De resultaten liggen in lijn met wat we als Tactus proberen neer te zetten. De cliëntgerichtheid staat met stip op nummer 1. Met al onze kracht gaan we als onzichtbare superhelden door in deze moeilijke, maar ook bijzondere tijden.

“We hebben afgelopen 1,5 jaar hard gewerkt aan onderlinge verbinding en verhalen met elkaar gedeeld. Onder het motto ‘Omdat het ons samen wel lukt’ hebben we prachtige dingen bereikt. Met de inspiratiedagen in 2019 als vliegende start. In de coronacrisis laten we zien dat we met veel initiatieven en creatieve ideeën de zorg in stand houden. Met af en toe een opsteker middels een kaartje vanuit de organisatie, dat versterkt het Tactus gevoel’’, aldus Karlijn de Groot, OR lid.

Keurmerk Beste Werkgever 2020 – 2021

Door de hoge scores in het medewerkersbelevingsonderzoek heeft Tactus het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen. Dit betekent dat Tactus als werkgever uitblinkt in thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap. Hier zijn we supertrots op!

Het ‘Beste Werkgevers’ keurmerk van Effectory is in Nederland het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Effectory kent het keurmerk toe wanneer je als organisatie boven het gemiddelde scoort van alle organisaties die via Effectory hun medewerkersbeleving meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

  • Tactus in Beeld
Vanaf januari 2024 heeft Tactus Verslavingszorg de divisie Forensische Zorg en Reclassering. De Verslavingsreclassering was voorheen een aparte divisie met Ellen Schleedoorn als divisiemanager. Ellen is sinds sinds januari adjunct-directeur Forensische Zorg en Reclassering. De eindverantwoordelijkheid voor de Forensische divisie ligt…
Het Detox@Home-project onderzoekt hoe technologie kan worden ingezet om lichamelijke ontwenning in de thuisomgeving toegankelijker, effectiever en minder arbeidsintensief te maken. Promovendus Huub Lievestro (UT) ontwikkelt een prototype waarmee mensen veilig thuis kunnen detoxen. Tactus doet mee aan dit onderzoek….
  • Tactus in Beeld
Binnen Tactus beschikken we over de speciale TOPGGz-afdeling Terra. Maar wat voor zorg bieden we hier precies en wat maakt deze afdeling bijzonder?