Spring naar content

Naastenseminar: Ik moet nu even niets, ik mag…

Tijdens dit seminar gaan we met elkaar in gesprek over een aantal veelvoorkomende en terugkerende onderwerpen die je tegen kunt komen wanneer je samen leeft met een dierbare die een verslaving heeft. Thema’s die dit weekend voorbij komen zijn: Verslaving, loslaten van oude patronen, grenzen, helpen vs redden, loslaten/ anders vasthouden, terugvallen als naaste en goed voor jezelf zorgen.

In dit weekend kan er gebruik gemaakt worden van de Lifeboat methodiek. Deze maakt op een praktische manier duidelijk hoe je eigen gedrag en dat van anderen elkaar kunnen  beïnvloeden in het leven van alle dag.

Weekendseminar

Datum: Start: vrijdag 8 maart, Inloop vanaf 16.30 uur.

Wij zijn dan ook al aanwezig om je wegwijs te maken.

17.30 uur : gezamenlijke (warme) maaltijd
Einde: zondag 10 maart na een gezamenlijke lunch; ong. 15.00 uur.

Locatie: Beusink Recreatie –  www.beusink.nl
Adres: Lievelderweg 106, 7137 Lievelde
Telefoon: 0544 371 639

Voor wie?

  • Voor naasten die leven met iemand met een verslaving
  • maximaal 13 deelnemers

Kosten

Kosten voor de deelname aan weekendseminars bedragen € 100,- per deelnemer, indien hij of zij deelneemt aan Intact herstel en Zelfhulp.  Voor deelnemers uit andere zelfhulporganisaties bedragen de kosten € 150,-. Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van acht deelnemers. Dit is uiterlijk drie weken voor aanvang bekend.                                                          Kosten graag contant en gepast bij aanvang te voldoen.

Annuleren

Afzeggen van deelname is mogelijk tot twee weken voordat het seminar is gepland. Bij latere afzegging  kunnen kosten in rekening worden gebracht tot € 100,- per persoon.

De reiskosten, evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mail adres van Intact Herstel en Zelfhulp ( info@intactzelfhulp.nl ) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Aanmelden

Je krijgt na je aanmelding een bevestiging van ontvangst. Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact herstel en zelfhulp voorrang.

 

Praktische info

Begin:
8 maart 2024, 16:30
Einde:
10 maart 2024, 15:00
Locatie:
Beusink recreatie - Lievelde

€ 100

Deel dit evenement

Meer weten?
Intact

Locatie

Beusink recreatie

Lievelderweg 106,, 7137 MC Lievelde

Plan je route