Spring naar content

WERKEN BIJ

Meet & Greet met de Verslavingszorg

Ben jij GZ-psycholoog of i.o. en benieuwd naar de verslavingszorg? Meld je dan nu aan voor onze online Meet & Greet op donderdag 27 januari van 12:00-13:00 uur. We vertellen je graag wat de verslavingszorg, de doelgroep en het werken binnen Tactus zo bijzonder maakt. Uiteraard staan we ook stil bij de diversiteit van het werk, Centrum Verslaving & LVB (TOPGGz) en de opleidingsmogelijkheden binnen Tactus (GZ, KP, PT en KNP). Ook kun jij tijdens dat uur al je vragen kwijt aan de sprekers: Carol Wieferink, klinisch psycholoog, Renate Dekker, GZ-Psycholoog, Marlijn Dompeling, Ortho-pedagoog generalist en Wijnand van der Vlist, P-opleider! Meld je hieronder vrijblijvend aan:

Aanmeldformulier GZ-psychologen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Voor vragen over de Meet & Greet mail naar: arbeidsmarktcommunicatie@tactus.nl.

Tactus, Transfore, Trajectum en de UT starten een groot onderzoek over de toegevoegde waarde van technologie voor cognitieve gedragstherapie bij verslaving.
Om de mens achter de verslaving te kunnen laten zien, is er samen met RTV Oost door mensen van onze locatie Ripperdastraat gewerkt aan de indrukwekkende documantaire ‘No Junk’.
Verslavingskunde Nederland het expertisenetwerk voor verslavingszorg waaronder ook Tactus, heeft met belangstelling het coalitieakkoord ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de…