Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Onze behandelteams

Onze behandelteams

Onze medewerkers helpen cliënten met het starten van een nieuw leven zonder het gebruik van middelen. Herstelondersteunende zorg vormt hierbij de rode draad. 

Het behandelen van verslavingen is mensenwerk. Tactus beschikt dan ook over ervaren teams van zeer betrokken, deskundige en ervaren behandelaren en medewerkers. Onze behandelteams bestaan onder andere uit GZ- psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, verpleegkundig specialisten en GZ-agogen.

Velen van hen hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van LVB, trauma’s, persoonlijkheidsproblematiek en andere veel voorkomende psychiatrische problematiek. Een aantal van onze behandelaren is ervaringsdeskundig: voormalige cliënten die zelf succesvol langdurig gestopt zijn en hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om cliënten te helpen.

Indien er specifieke wensen zijn, is het altijd goed dit bij de aanmelding te vermelden, zodat daar voor zover mogelijk rekening mee gehouden kan worden, of overleg gevoerd kan worden over de mogelijkheden. 

Elk team bestaat gemiddeld uit 8-10 behandelaren. Wij zijn werkzaam op 40 locaties in 5 regio’s.