U bevindt zich hier: Home

Producten werkprojecten (Tactory)

Cliënten hebben bij Tactus een ruime keuze in dagbesteding. Van fietsen maken tot bosbouw en van houtbewerking tot catering. Vanuit deze projecten bieden we ook producten en diensten aan.

Rekken

Bij Tactory Garden in Rekken zijn we van alle markten thuis. Houten tuinmeubelen maken, bomen kappen en het maken van vogelhuisjes. Maar ook onderhoudswerkzaamheden en werken in de moestuin. Ook hebben we een aantal opdrachtgevers waarbij we tuinonderhoud verzorgen. Veel van de producten die we samen met onze cliënten maken zijn te vinden in de webwinkel. We maken echter ook veel producten op maat, wilt u hier meer over weten, dan kunt u even bellen. Onze cliënten bestaan uit mensen met psychische problematiek of met een verslavingsprobleem of een combinatie van beide.

Hengelo

Fietswerkplaats Tactory Hengelo
Aan de Bothastraat 16 in Hengelo bevindt zich de fietsenwerkplaats van Tactory. Onze cliënten hebben hier de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot fietsenmaker. Onder leiding van werkmeesters Haiko en Martin worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Klanten kunnen hier hun fiets laten repareren of  tweedehands - en nieuwe fietsen kopen.De jarenlange ervaring in het fietsenvak zorgt dat wij de begeleiding kunnen bieden die er voor zorgt dat onze cliënten stappen maken.  

De klussendienst doet ook veel externe klussen. Onder begeleiding van één van onze werkmeesters doen we onder andere klussen voor de SES (Stichting Enschedese Speeltuinen) en voor woningcorporatie Welbions. Deze klussen variëren van schilderklussen tot het onderhoud van speeltuinen tot verhuisklussen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deventer

Fietsenwerkplaats Emdenstraat
Een van onze fietsenwerkplaatsen in Deventer is gevestigd aan de Emdenstraat. Onder begeleiding van werkmeesters John & Erik werken we aan het herstel van onze cliënten. Ze hebben hier de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot fietsenmaker. Onder leiding van de werkmeesters worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. 
Openingstijden: maandag t/m donderdag 09.00 - 16.30 uur en vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.