»

Werk en dagbesteding

Tactus heeft een divers aanbod op het gebied van werk en dagbesteding. We zijn gespecialiseerd in mensen met verslavingsproblematiek, (maar zijn er ook voor iedereen in het reguliere arbeidsproces). Daarnaast zijn wij er ook voor werkgevers, werknemers, opdrachtgevers of anderszins. In onze werkprojecten maken we samen met onze cliënten ook een aantal mooie producten van hout zoals tuinbanken (Tactory Garden) en repareren we fietsen in de fietsenwerkplaatsen (Tactory Bikes).

Bekijk hier de folder 'Tactus Werk en Dagbesteding'.

Tactory Garden Rekken
Houten tuinmeubelen maken, bomen kappen en het maken van vogelhuisjes. Maar ook onderhoudswerkzaamheden en werken in de moestuin. Ook hebben we een aantal opdrachtgevers waarbij we tuinonderhoud verzorgen. De werkplaats zit in Rekken, aan de dr Slotlaan 16. 

Voor meer informatie bel 088 382 28 87.

Tactory Bikes
Fietsreparaties en de verkoop van tweedehandsfietsen, dat is wat wij op de verschillende fietsenwerkplaatsen doen. Samen met onze cliënten repareren we voor scherpe tarieven de fietsen van onze klanten. We zijn ook leverancier van het merk Cortina Fietsen. De Cortina fietsen worden afgemonteerd door onze cliënten. Voor onze cliënten een prachtige mogelijkheid om met materialen te werken die in de branche ook gebruikt worden. Weer een stapje dichter bij maatschappelijk herstel. Wie een Cortina fiets bij ons koopt krijgt er een fietsonderhoudsbeurt of een leuke accessoire b.v. een fietstas van Basil bij.

Werkplaatsen
Samen met onze cliënten werken wij op de volgende locaties:

Fietsenwerkplaats Hengelo, Bothastraat 16
- verkoop nieuwe fietsen, korting en inruil mogelijk
- verkoop tweedehands fietsen
- fietsreparaties
- klussen

Fietsenkelder Deventer, Brink 40
- verkoop nieuwe fietsen, korting en inruil mogelijk
- verkoop tweedehands fietsen
- fietsreparaties

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00 –13:00 uur en vrijdag 9:00 tot 12:00 uur

Fietsenwerkplaats Deventer, Emdenstraat 9C
- verkoop nieuwe fietsen, korting en inruil mogelijk
- verkoop tweedehands fietsen
- fietsreparaties
- klussen

Voor meer informatie bel 088 382 28 87

Direct aanmelden
Verwijzen naar Tactus
Webwinkel
Vragen aan Tactus
Alle info over middelen

Tactus Videokanaal

Volg Tactus!

Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/espire/espire/website/shared/tactus/application/modules/TwitterMultiAccount/View/Helper/TwitterMultiAccount.php on line 73