Spring naar content

Terugblik Inspiratiefestival 2022

Op dinsdag 21 juni organiseerden we het Tactus Inspiratiefestival. Na twee jaar corona was het eindelijk tijd om elkaar weer te ontmoeten! En dat hebben we gevierd met een inspirerend, gezellig programma voor al onze medewerkers bij Radio Kootwijk midden op de Veluwe!

Het imposante pand dat opdoemt uit de paarse heidevelden was niet alleen een prachtig aanzicht, het was ook nog eens de perfecte plek voor een bijzonder evenement. Het voormalige zendgebouw heeft een bijzondere geschiedenis waarin verbinding centraal staat, en laat dat nou net het thema zijn van ons festival. De dag begon met een plenaire show in de indrukwekkende zenderzaal en later verplaatste iedereen zich naar het festivalterrein dat rondom het gebouw was opgebouwd.

Het programma was inspirerend en veelzijdig. Enkele voorbeelden: collega’s konden op Het Pad van Beleving kunstwerken aanschouwen die de mens achter de verslaving laten zien, gemaakt door onze cliënten. In de mensenbieb kon men in gesprek gaan met collega’s en cliënten, er kon genoten worden van de vegan kookkunsten van Rick en Asim, de massagestoel stond klaar en collega’s konden ervaren hoe ontspannen virtual reality kan zijn. Tot slot konden we genieten van een uitgebreid buffet en een humoristische en interactieve theatervoorstelling van de cabaretier Rob Urgert.

Bekijk hieronder de aftermovie van het Tactus Inspiratiefestival: