Spring naar content

Team InTactus doet mee aan tiende editie Socialrun

Ons Team InTactus (Tactus en Intact) doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan de Socialrun, die gehouden wordt van 16 t/m 18 september. Aan deze tiende editie doen maar liefst 42 teams mee.

Onder het motto ‘Meedoen is winnen’ gaat het team InTactus een sportieve teamprestatie van formaat neerzetten. De deelnemende teams leggen in 48 uur een route van 555 kilometer af. De start en finish vinden plaats in Soesterberg, bij voormalig defensieterrein De Vlasakkers. Ons team start vrijdag 16 september om 12.00 uur.

Naast het leveren van de sportieve prestatie wil het team ook zoveel mogelijk geld ophalen. Team InTactus is een enthousiaste en sportieve groep cliënten en (oud) medewerkers van Tactus Verslavingszorg / Intact Herstel en Zelfhulp en anderen die de doelstelling van de Socialrun een warm hart toedragen. Socialrun steunt jaarlijks initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen en verslaving bevorderen en heersende taboes doorbreken. Wij zetten ons daar natuurlijk graag voor in.

Wil jij het team steunen? Dat kan door middel van een donatie op de teampagina! Like ook onze Facebookpagina om de belevenissen van het team te kunnen blijven volgen.

SPONSORS
Wij bedanken onze sponsors Sligro Deventer, Jamin Nederland, Fruitcompany Epe, Fysiotherapiepraktijk Adapt Apeldoorn, Massagepraktijk van der Meij Dreischor, De Passerel, de buurtwinkel Epe, Van Zuijlen De Lekkere Bakker, Jumbo van Andel Epe, Eendr8 Sportfondsen Hellevoetsluis, Zorggroep Manna, Albert Heijn de Brink Zutphen, MerkVaardig, Helmich Films, Desenzo, GI+ voor hun steun.

Zij maken het mede mogelijk dat wij met ons team deze prestatie kunnen neerzetten!

In dit filmpje leggen we uit waarom we meedoen: