Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Team Intactus doet voor derde keer mee aan de Socialrun
terug

Team Intactus doet voor derde keer mee aan de Socialrun

13 september 2018

Niet als eerste over de finish, maar samen strijden voor het goede doel. Iedereen in beweging om op een positieve manier aandacht te vragen voor psychische aandoeningen, zodat taboes worden doorbroken en er gelijke kansen ontstaan voor iedereen, dat is het idee achter de Socialrun en de reden dat team InTactus voor de derde keer meedoet. 21 september staan we aan de start.

Lopers, fietsers, cateraars, verzorgers, chauffeurs, kampbouwers, fysiotherapeuten en routecoördinatoren zetten samen in 48 uur (21- 23 september 2018) een sportieve teamprestatie van formaat neer onder het motto #meedoeniswinnen

De 33 deelnemende teams leggen een route van 555 kilometer af in een ruime ronde, tegen de klok in, rond het IJsselmeer. De start en finish vinden plaats in Soest, bij voormalig defensieterrein De Vlasakkers. Op dit terrein zullen tijdens het “Te Gek festival” op zondag 23 september de teams feestelijk worden binnengehaald en hier kan iedereen bij zijn!

Ons team InTactus is een enthousiaste en sportieve groep cliënten en medewerkers van Tactus Verslavingszorg / Intact Herstel en Zelfhulp en mensen die de doelstelling van de Socialrun een warm hart toedragen. Naast het leveren van de sportieve prestatie willen zij ook zoveel mogelijk geld ophalen voor projecten die openheid rondom psychische aandoeningen en verslaving bevorderen en heersende taboes doorbreken. In 2017 is ruim 68.000 euro toegekend aan 30 nieuwe, kleinschalige projecten. 

Draag jij net als ons dit soort projecten een warm hart toe? Wil je ons helpen niet alleen een sportieve maar ook een financiële prestatie te leveren? Sponsor dan een aantal van de kilometers die wij lopen voor een bedrag van 5 euro per kilometer! https://www.socialrun.nl/campaigns/intactus/ en klik op ‘sponsor dit team’! Let op: je naam (tenzij je anoniem invult) zal op deze site zichtbaar zijn voor alle bezoekers. 

Meer weten over team InTactus? Like onze FB-pagina https://www.facebook.com/teamintactus/ 
Hier volg je de belevenissen van team Intactus tijdens de voorbereidingen en natuurlijk tijdens de Socialrun zelf.

#MEEDOENISWINNEN #IEDEREENBEWOGEN

Meer weten? Mail naar teamintactus@tactus.nl

 

 

Deel dit bericht: