Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Tactus helpt bij vragen van ouders
terug

Tactus helpt bij vragen van ouders

Nieuws

09 januari 2019

ALMERE - Ouders die zorgen hebben over het middelengebruik of beeldschermgebruik van hun kind worden geholpen door Tactus. In de cursus Help, mijn kind kan niet zonder! kunnen ze al hun vragen kwijt en leren ze hoe zij de regie weer in handen krijgen. 

Overmatig beeldschermgebruik of gebruik van alcohol en drugs door een kind kan voor ouders veel vragen opleveren. Hoe herken je het? Hoe praat je erover? Deze en andere vragen worden behandeld in de oudercursus ‘Help mijn kind kan niet zonder’. De cursus richt zich met name op de communicatie binnen het gezin en geeft handvatten voor hoe je je als ouder weer de regie in handen krijgt.  

De cursus beslaat in totaal 5 avonden waarin elke keer een ander onderdeel aan bod komt. De eerste bijeenkomst is op donderdag 21 september. De cursus wordt gegeven door: Ellen Vos, preventiemedewerker en Nanette van der Steeg, behandelaar, van onze afdeling Jeugd en Jongvolwassenen.

De cursus is voor zowel ouders waarvan het kind al in behandeling is als voor ouders waarvan het kind nog niet in behandeling is bij Tactus. De cursus wordt gehouden op de locatie van Tactus in Almere, Randstad 22183. Gratis parkeren kan voor de deur. Aanmelden kan via e.vos@tactus.nl voor meer info: www.tactus.nl

Deel dit bericht: