Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Tactus en Gigant slaan de handen ineen met het project ‘Take Control’
terug

Tactus en Gigant slaan de handen ineen met het project ‘Take Control’

28 november 2017

Dit is Take Control
Take Control staat voor grip hebben op middelengebruik in je leven. Jonge rappers uit vijf Apeldoornse wijken werken aan een aantal tracks met een positieve preventieboodschap omtrent alcohol en drugsgebruik. Met deze tracks zullen zij battlen tegen elkaar tijdens de ‘Take Control’ showcase op 8 december.

In samenwerking met coaches uit de wijken ‘de Maten’, ‘Zevenhuizen’, ‘Orden’, ‘Zuid’ en ‘Centrum’ zijn er deelnemers geselecteerd. Naast de wekelijkse begeleiding krijgen zij ook een exclusieve masterclass van Fresku.

Showcase
Tijdens de showcase krijgen de rappers per wijk 15 minuten de tijd om zich te presenteren. Een deskundige jury bepaald uiteindelijk wie de winnaar wordt. Take Control wordt afgesloten door niemand minder dan Josylvio!

Josylvio
Hij maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan.

Josylvio is man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.”

Met verschillende succesvolle singles zoals 'Le7nesh', 'Mbongo', 'Skere Tijden', 'La La La' en 'Westside' laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Deur open: 19:30
Aanvang: 20:00

Bezoekadres
Podium & Filmtheater Gigant
Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn

De toegang is gratis! Let op: je hebt wel een ticket nodig. Wil je er zeker bij zijn? Haal je ticket dan aan onze balie of cafékassa!

Deel dit bericht: