Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > KVO-kinderen blij gemaakt door Vang je Droom
terug

KVO-kinderen blij gemaakt door Vang je Droom

Nieuws

24 april 2018

Stichting Vang je Droom heeft een aantal kinderen erg blij gemaakt. Deze kinderen van verslaafde ouders mochten een weekend naar villapark Eureka.

De zogenaamde KVO-kinderen waren door stichting Vang Je Droom als goede doel gekozen. En dat betekende een weekend weg bij villapark Eureka (met twee bubbelbaden, een sauna en een stortdouche!) en twee gave activiteiten. Het leuke was dat al deze jongeren elkaar al kennen van de Talk 'n Joy-week en de Talk 'n Joy-dagen. Een band opbouwen hoefde niet meer, want ze zijn ondertussen dikke maatjes. Iedereen accepteert elkaar zoals ze zijn, en dit resulteerde in een geweldige sfeer.

We hebben veel leuke dingen mogen doen, zoals: een dropping, klimmen in het klimbos, karten, film kijken, Indonesisch eten en leuke spelletjes. Daarnaast kwam er een KVO-ervaringsdeskundige langs, genaamd Naomi. Zij heeft een documentaire over haar leven gemaakt van 15 minuten, genaamd: Naomi's geheim. De jongeren hadden veel vragen aan Naomi. Het was emotioneel, maar ook heel waardevol. Er even uit zijn, praten met lotgenoten en vooral veel plezier maken is voor deze jongeren heel belangrijk. 

Deel dit bericht: