Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Certificaten voor deelnemers cursus Werken met Eigen Ervaring
terug

Certificaten voor deelnemers cursus Werken met Eigen Ervaring

02 mei 2018

Gefeliciteerd!!

Twaalf weken lang hebben 9 deelnemers in Almelo elke maandagmiddag tijd vrijgemaakt voor de cursus Werken Met Eigen Ervaring, waarbij Wilma Kollen en Sylvie Spoelstra meedraaiden als co-trainer.

Maandag 30 april was het dan zover, in Almelo hebben wij de cursus WMEE succesvol afgerond en zijn de certificaten uitgereikt. Het was een gezellige afsluiting van deze cursus, Wilma had voor lekkere hapjes gezorgd...dankjewel hiervoor!
Ieder deelnemer had als eindopdracht iets persoonlijks geschreven voor de andere deelnemers, een aantal deelnemers had ook iets creatiefs gemaakt:
Peter heeft voor iedereen een nog verder uit te werken persoonlijk Ying & Yang schilderijtje gemaakt, Wilma een zelfgemaakt beschermengeltje, Gea een naamkoordje en Annemarieke had zelf gehaakte presentjes meegenomen, super origineel....bedankt allemaal!

Een aantal reacties van de cursisten over deze cursus

Foto's uitreiking certificaten

Vanuit Intact Herstel en Zelfhulp wensen we de deelnemers natuurlijk een mooie toekomst in de ondersteuning van lotgenoten en feliciteren we deze harde werkers. 

En ik wil graag ook nog even zeggen dat ik het een enorm mooie en gedreven groep vond, met een hele goede onderlinge verbondenheid.
Ook het zo open en eerlijk eigen ervaringen inbrengen daar wil ik jullie voor bedanken... jullie zijn allemaal geweldig mooie mensen!
Wilma en ik hebben bijzonder mooie weken met jullie beleefd, en tot slot wil ik Ludo bedanken als trainer... geweldig gedaan!

Sylvie Spoelstra

Deel dit bericht: