Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Collega Ilse Luteijn wint Anton Došen Scriptieprijs 2019
terug

Collega Ilse Luteijn wint Anton Došen Scriptieprijs 2019

Nieuws

15 april 2019

Op 2 april 2019 won GZ-psycholoog in opleiding Ilse Luteijn de Anton Došen Scriptieprijs! Deze werd uitgereikt tijdens het Symposium Krachtige kennisbronnen: verbinding door bouwen en vertrouwenplaats georganiseerd door de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (Tranzo, Tilburg University). Ilse vertelt over haar onderzoek en de verrassing dat ze won:

"Ik heb in 2017 mijn scriptie voor mijn klinische master orthopedagogiek geschreven in de Piet Roorda kliniek onder begeleiding van Joanneke van der Nagel en Robert Didden. Omdat ik ook verder wil in onderzoek hebben we de scriptie aangepast en kort daarna als artikel gepubliceerd. In de tussentijd ben ik gestart met de GZ-opleiding binnen Tactus en werk ik momenteel weer in de Piet Roordakliniek.

Toen Joanneke mij de link doorstuurde voor de scriptieprijs heb ik een samenvatting opgestuurd van mijn scriptie. Ik kreeg in januari te horen dat ik bij de top 4 zat en werd gevraagd mijn hele scriptie op te sturen. Het was echt een verrassing en een bijzondere ervaring om dinsdag te horen dat mijn scriptie had gewonnen. Zeker omdat ik verder ga met onderzoek naar cliënten met LVB in de forensische verslavingszorg geeft het een boost om te horen dat er vanuit zowel de praktijk als vanuit wetenschappelijk onderzoek behoefte is naar meer kennis over deze doelgroep in de forensische verslavingszorg."

De Anton Došen Scriptieprijs wordt eens in de 2 jaar uitgereikt en bij de prijs hoort een bedrag van €5.000.

Gefeliciteerd Ilse!

Op de foto: Ilse met Prof. dr.Anton Došen.

Deel dit bericht: