Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Kroegentocht Tactus in Apeldoorn druk bezocht
terug

Kroegentocht Tactus in Apeldoorn druk bezocht

Nieuws

28 november 2018

De kroegentocht die Tactus Verslavingszorg organiseerde in Apeldoorn is druk bezocht. Meer dan 160 ouders en jongeren gingen afgelopen maandagavond 26 november op kroegentocht in Apeldoorn.

De avond startte in de Vue Bioscoop waar zij keken naar een theatervoorstelling van Kikid, daarbij werden zij uitgenodigd om interactief deel te nemen en met elkaar in gesprek te gaan over het thema alcohol. Het theater werd afgesloten door een woord van wethouder Detlev Cziesso. Daarna splitste de groep op en gingen zij op kroegentocht.

Één deel ging naar Finnegan’s Irish Pub om te luisteren naar een lezing van Kinderarts D.J. Pot en een interview met ervaringsdeskundige Marieke Fett. De andere groep deed mee aan de Apeldoornse Uitgaans Quiz waarbij ouders en jongeren de strijd met elkaar aangingen. De antwoorden op de gestelde vragen werden toegelicht door een panel van professionals die allen op verschillende wijzen expertise hebben op het gebied van alcohol.

Het was een zeer geslaagde avond, we hopen dat ouders en jongeren meer kennis hebben opgedaan over alcohol en er thuis nog eens over in gesprek gaan met elkaar.

Binnenkort zal er een vlog verschijnen waarin een goede indruk van de avond wordt gegeven

Deel dit bericht: