Spring naar content

Hoe geeft Intact de ondersteuning in deze tijd vorm?

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus komen alle Intact bijeenkomsten tot zeker 1 juni a.s. te vervallen. Denk aan onze groepsbijeenkomsten, trainingen en overleggen. Onze deelnemers worden op alternatieve wijze ondersteund. 

Vanaf dinsdag 7 april is er elke avond, van 19.00 uur tot 21.00 uur, de mogelijkheid om deel te nemen aan een online zelfhulpgroep van Intact

Vanaf 4 mei is er wekelijks op maandagavond, van 19.00 uur tot 21.00 uur, de mogelijkheid om deel te nemen aan een online zelfhulpgroep “In je kracht” voor vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. 

Vanaf 7 mei 2020 is er wekelijks op donderdagavond, van 19.00 uur tot 21.00 uur, de mogelijkheid om deel te nemen aan een online zelfhulpgroep van Intact voor naasten van iemand met een verslaving

Bekijk alle online mogelijkheden van Intact en Tactus.

Heb je vragen na aanleiding van dit bericht of andere vragen? Je kunt altijd contact opnemen met je groepsleider of bellen met Intact. Deze lotgenotentelefoonnummer is ook in verband met het coronavirus extra bemand. Voor vragen, een luisterend oor of een gesprek met een ervaringsdeskundige kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week.

088 382 28 80

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.