Spring naar content

De Talk 'n Joy-week komt er weer aan!

Yes! De Talk ‘n Joy-week komt er weer aan! Van 30 juli tot en met 5 augustus 2022 organiseren we vanuit Tactus Verslavingszorg weer de week speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar, waarvan de ouder(s)/verzorger(s) een verslavingsprobleem heeft (gehad). Weet jij iemand die wel mee zou willen? Lees snel verder want er zijn nog een paar plekjes over!

Het is zo bijzonder, mooi en waardevol om de kinderen een week lang met elkaar samen te zien! Tijdens deze week worden allerlei leuke activiteiten afgewisseld met gesprekken over thuis en wat de kinderen bezighoudt. Bij de leuke activiteiten kun je bijvoorbeeld denken aan kanoën, klimmen, creatieve bezig zijn, speurtochten, spelletjes en naar de dierentuin gaan. Ook de gesprekken over thuis komen genoeg aan bod. Belangrijk is dat de kinderen merken en weten dat ze niet alleen zijn in wat ze meemaken! Dat ze erover mogen praten en dat ze er niet alleen voor staan.

Voor deelname geldt dat deelnemers tenminste één ouder/verzorger hebben die een verslavingsprobleem heeft (gehad) en dat ze een week lang in groepsverband kunnen zijn. De ouder hoeft niet bij Tactus in zorg te zijn. Voor de week wordt een bijdrage gevraagd van €50,- per deelnemer.

Meer weten? Lees hier meer over het belang van de week voor de kinderen.