Spring naar content

De 16e editie van de Talk ’n Joy week komt eraan!

Van 24 juli tot en met 30 juli 2021 organiseert Tactus Verslavingszorg de Talk ’n Joy week, speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar waarvan de ouder(s) een verslavingsprobleem heeft (gehad). Tijdens deze week worden allerlei leuke activiteiten afgewisseld met gesprekken over thuis en wat de kinderen bezighoudt.

Dit jaar is het tijd voor alweer de 16e editie van de Talk ’n Joy week, waarmee Tactus kinderen een geweldige week biedt om even onbezorgd kind te zijn. De kinderen kunnen niet alleen deelnemen aan leuke activiteiten zoals sporten, creatief zijn en spannende spellen spelen, maar ook met lotgenoten praten over wat het voor hen betekent om een ouder met een verslaving te hebben. De Talk ’n Joy week is dus een hele bijzondere en unieke week voor deze kinderen, niet alleen vanwege het veelzijdige aanbod, maar ook vanwege de mogelijkheid om in een fijne omgeving met elkaar te praten en gehoord te worden.

De week zal dit jaar van 24 juli tot en met 30 juli plaatsvinden in Ommen. Voor deelname geldt dat deelnemers tenminste één ouder hebben die een verslavingsprobleem hebben (gehad) en dat ze een week lang in groepsverband kunnen functioneren. De ouder hoeft niet per se bij Tactus in zorg te zijn. Voor de week wordt een kleine bijdrage gevraagd van €50,- per deelnemer.

Aanmelden is mogelijk tot 23 mei 2021 en kan hier.