Spring naar content

Beste Werkgever

Tactus is in het landelijke werkgeversonderzoek van Effectory beloond met het keurmerk Beste Werkgever. Dit betekent dat wij als werkgever uitblinken op thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap. Hier zijn we supertrots op!

Volgens het keurmerk van Effectory behoren we tot de top van de werkgevers van heel Nederland die deelnemen aan de onderzoeken van Effectory. Voor het onderzoek zijn 1229 medewerkers benaderd, waarvan 74,2% het onderzoek invulde. Medewerkers geven Tactus een 7,5, een score ruim boven het branchegemiddelde van de GGZ. Ze beoordeelden Tactus op de thema’s bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid, werkgeverschap en autonomie.

“2020 was een heel bijzonder jaar. Ondanks alle beperkingen wisten we elkaar goed te vinden. Zoals altijd bleven we de zorg voor onze cliënten centraal stellen. Betrokkenheid, samenwerking en creativiteit gingen hand in hand om de zorgverlening in stand te houden tijdens de coronacrisis.

Met oprechte aandacht en vertrouwen zetten we kleine stapjes naar een ander normaal, ondertussen houden we hoop en blijven we geïnspireerd. We weten dat het ons samen wel lukt.”, aldus Ruud Rutten – bestuurder Tactus Verslavingszorg.

Simone en Norbert, HR-adviseurs: “De kracht van onze collega’s is de samenwerking, betrokkenheid en bevlogenheid. Met alle professionals werken we continu aan een gemeenschappelijk doel.

De titel ‘Beste werkgever’ is een prachtige uitkomst van het onlangs gehouden medewerkersbelevingsonderzoek. Natuurlijk zijn er ook punten om te verbeteren, waar we als beste werkgever natuurlijk werk van maken.”

Het Beste Werkgevers keurmerk van Effectory is in Nederland het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Effectory kent het keurmerk toe wanneer je als organisatie boven het gemiddelde scoort van alle organisaties die via Effectory hun medewerkersbeleving meten.

Tactus hoort nu bij de top Beste Werkgevers 2020-2021 van Nederland.

Wil je ook bij de beste werkgever werken? Lees er alles over op onze werken bij pagina.