Spring naar content
Werken bij

‘Een investering in jezelf!’

3 november 2020
Frouke Sloot

De opleiding tot verpleegkundig specialist

Collega Frouke Sloot is net begonnen met het 2e jaar van de opleiding tot verpleegkundig specialist, zij vertelt je graag waarom ze zo blij met deze keuze is.

“Ik heb gekozen voor de opleiding omdat de functie van verpleegkundig specialist voor mij de perfecte combinatie is van cliëntcontact (behandelen en begeleiden), regie voeren in de rol van regiebehandelaar en bijdragen aan zorgontwikkeling/ zorginnovatie & deskundigheidsbevordering.

De rol van regiebehandelaar is een nieuwe rol voor verpleegkundigen, leuk en uitdagend. Je wordt hierin goed begeleid en je werkt veel samen met andere disciplines; we doen het samen. Je groeit tijdens de opleiding in de functie. Dat maakt Tactus ook uniek, we hebben al veel verpleegkundig specialisten opgeleid en in dienst. Ik vind de opleiding goed te doen, dat hoor ik ook terug van degene die de opleiding al afgerond hebben. Het is intensief maar absoluut de moeite waard!

Het is een tijdsinvestering maar vooral investering in jezelf en je carrière. Het zou in de toekomst ook zomaar zo kunnen zijn dat de opleidingsmogelijkheden minder worden, dus ik zie het als een bijzondere kans, dat ik zo’n praktijkgerichte studie kan volgen met veel toekomstmogelijkheden!”

Interesse?

Heb jij de ambitie om je als HBO-verpleegkundige verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator? Lees dan snel verder >>

Als jouw reactie een URL bevat moet deze beginnen met 'www.' en zonder 'http(s)://' om geaccepteerd te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De URL moet beginnen met 'www.' en zonder 'http(s)://' om geaccepteerd te worden.

Gerelateerd

  • Blog: wij zijn Tactus
Een tijd geleden, toen ik nog bezig was met mijn klinische behandeling, kreeg ik na zo’n vijf maanden aan gesprekken te horen van mijn psychiater dat ik overduidelijk hoogsensitief ben.
  • Werken bij
Je moet van puzzelen houden, want volgens Rianne Heiligers, roosterconsulent, zit voor haar de uitdaging in het zo optimaal mogelijk maken van een rooster voor medewerkers en locaties; en dat is soms flink puzzelen! Perfect voor iedereen zal een rooster nooit zijn, maar we zoeken wel altijd naar de beste opties.
  • Blog: wij zijn Tactus
Ik woon in een buurtje met enorm veel gelijkwaardige kruisingen. Altijd lachen, want ik denk dat zeker tachtig procent van de mensen niet meer weet hoe het werkt zo’n gelijkwaardige kruising.