Spring naar content
Intact

Sta in je kracht: mentaal en fysiek weerbaar zijn

Weekendseminar voor 8 tot 12 deelnemers

Kom in contact met je lichaam en gevoel. Tijdens dit dubbele weekendseminar ontdek je door middel van fysieke bewegingsoefeningen hoe jij in je kracht kunt staan.

Doelgroep

Dit seminar is voor mensen in herstel van een verslavingsprobleem. Je hoeft niet deel te nemen aan een zelfhulpgroep maar deelnemers van een Intact zelfhulpgroep krijgen voorrang op aanmelding.

Onderwerp

Tijdens dit seminar ga je door middel van fysieke bewegingsoefeningen ontdekken hoe jij in je kracht kunt gaan staan en daarbij krijg je handvatten aangereikt hoe jij voor jezelf kunt opkomen. Je gaat leren beter in contact te komen met je lichaam en met je gevoel.

Kosten*

€ 50,- voor iedereen

* Eten en koffie/thee plus linnengoedpakket (1 kussen, donsbed, laken, overtrek donsbed, kussensloop en 1 handdoek) inbegrepen. De reiskosten evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Ontspanning

Tijdens elk seminar is ruimte voor ontspanning, soms in de vorm van een activiteit, bijvoorbeeld een museumbezoek, een bos- of strand wandeling of een bowlingavond. De deelname hieraan is vrijwillig en voor eigen rekening. Houd gemiddeld rekening met een uitgave van € 5-15 per persoon.

Datum en locatie

Verdiepingstraining is op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020 van 09.30 – 16.00 uur in trainingscentrum Martini Art Dojo in Deventer

Aanmelden

Het is momenteel niet meer mogelijk om je aan te melden van deze seminaar. Mocht je interesse hebben in dit onderwerp dan kun je via onderstaand formulier ons een mailtje sturen en dan nemen we contact met je op.

Annuleren

Afzeggen van deelname is mogelijk tot vier weken voordat het seminar is gepland. Bij latere afzegging  kunnen kosten in rekening worden gebracht tot € 100,- per persoon. Neem hiervoor contact op met Intact.

Interesse?

  • Waar bent je bereid heen te gaan voor deze training?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.