Spring naar content
Intact

Er zijn voor de ander begint met begrip

Seminar voor 8 tot 16 deelnemers

In dit seminar nemen we je mee door de binnenwereld van mensen met een ‘rafelrand(je)’. Je zult eerst ontdekken hoe je zelf omgaat met de stress en negatieve gebeurtenissen in je leven. Daarna kijken we naar de ander met de verslaving.

Doelgroep

Dit seminar is voor naasten van iemand met een verslavingsprobleem. Je hoeft niet deel te nemen aan een zelfhulpgroep maar deelnemers van een Intact zelfhulpgroep krijgen korting en voorrang op aanmelding.

Onderwerp

Ieder mens loopt in zijn/haar leven deuken op, de een wat meer dan de ander. Hoe je daar mee omgaat varieert. Verslaving is één manier, zorgen voor een ander, worstelen met grenzen, controle houden,  zijn andere vormen van overleving.

Hopelijk levert je dit weekend zowel herkenning en erkenning op als het verlangen naar verandering waarin ondersteuning van lotgenoten een rol kunnen spelen.

Het wordt een afwisselend programma met zowel theorie en praktische oefeningen en onderzoek.

Kosten*

€ 15,- p.p. voor deelnemers aan een Intact zelfhulpgroep
€ 25,- p.p. voor anderen

* Reiskosten: zijn voor eigen rekening! Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mail adres van Intact (info@intactzelfhulp.nl) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Datum en locatie

Zaterdag 7 augustus 2021 van 10.00 tot 16.00 uur in Beusink recreatie aan de Lievelderweg 106 in Lievelde.

Aanmelden

Seminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van acht deelnemers. Dit is uiterlijk vier weken voor aanvang bekend.

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. Geef in de opmerkingen aan wanneer je lid ben van een zelfhulpgroep van Intact. Je krijgt na je aanmelding via de mail of door de groepsleider van jouw zelfhulpgroep een bevestiging van deelname aan het seminar.

Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact voorrang.

Annuleren

Afzeggen van deelname is mogelijk tot vier weken voordat het seminar is gepland. Bij latere afzegging  kunnen kosten in rekening worden gebracht. Neem hiervoor contact op met Intact.

Meer informatie

Wil je eerste meer informatie? Neem dan contact op met Sylvie Spoelstra, via sylvie.spoelstra@tactus.nl of 06 1092 8205.

Interesse?

  • Waar bent je bereid heen te gaan voor deze training?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.