Spring naar content

Seminar – vergeten we onze successen niet te vieren

Evenals voorgaande jaren organiseert Intact herstel en zelfhulp ook dit jaar een einde jaar seminar. Een seminar waarin we stil staan bij het afgelopen jaar, wat heeft het ons gebracht en welke successen hebben je meegemaakt en vooruitkijken naar het nieuwe jaar; wat brengt dit je en hoe kunnen je je positieve ervaringen van afgelopen jaar gebruikten voor het komende.

Doelgroep

Dit seminar is voor mensen in herstel van en verslavingsprobleem en naasten van mensen met een verslavingsprobleem. Je hoeft niet deel te nemen aan een zelfhulpgroep maar deelnemers van een Intact zelfhulpgroep krijgen korting en voorrang op aanmelding.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Welke doelen heb ik me gesteld dit jaar?
  • Welke successen heb ik bereikt dit jaar?
  • Hoe is dit gegaan? Hoe heb ik dit aangepakt?
  • Wat neem ik hiervan mee naar volgend jaar?
  • Welke doelen stel ik voor volgend jaar en wat of wie heb ik hiervoor nodig?

Kosten

€ 20,- voor deelnemers aan een Intact zelfhulpgroep
€ 80,- voor deelnemers vanuit andere zelfhulporganisaties

Eten en koffie/thee plus linnengoedpakket (1 kussen, donsbed, laken, overtrek donsbed, kussensloop en 1 handdoek) inbegrepen. De reiskosten evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mail adres van Intact herstel en zelfhulp  (info@intactzelfhulp.nl) één week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd. 

Datum en locatie

Start: vrijdag 16 december 17.30 uur, met gezamenlijke (warme) maaltijd
Einde: zondag 18 december na een gezamenlijke lunch, ong. 15.00 uur

LocatieBeusink Recreatie, Lievelderweg 106 in Lievelde

Aanmelden

Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van acht deelnemers. Dit is uiterlijk vier weken voor aanvang bekend.

Meld je aan met de aanmeldknop. Geef in de opmerkingen aan wanneer je lid ben van een zelfhulpgroep van Intact. Je krijgt na je aanmelding via de mail of door de groepsleider van jouw zelfhulpgroep een bevestiging van deelname aan het seminar. Deelnemers aan Intact zelfhulpgroepen kunnen dit formulier samen met hun groepsleider invullen wanneer ze geen PC hebben. 

Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact voorrang.

Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpool-afspraken te maken kan via het e-mailadres van Intact Herstel en Zelfhulp (info@intactzelfhulp.nl) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Annuleren

Afzeggen van deelname is mogelijk tot vier weken voordat het seminar is gepland. Bij latere afzegging  kunnen kosten in rekening worden gebracht tot € 100,- per persoon. Neem hiervoor contact op met Intact.

Intact

Intact Herstel en Zelfhulp organiseert dit seminar. 

 

Praktische info

Begin:
16 december 2022, 18:00
Einde:
18 december 2022, 15:00
Locatie:
Beusink recreatie - Lievelde

€20

Deel dit evenement

Meer weten?
Intact

Locatie

Beusink recreatie

Lievelderweg 106,, 7137 MC Lievelde

Plan je route