Spring naar content

Open dag locatie Pannekoekendijk Zwolle

Op zaterdag 10 juni organiseert Tactus Verslavingszorg een Open Dag op haar locatie Pannekoekendijk 17 in Zwolle.

Op deze locatie biedt Tactus, naast een woonfunctie voor 26 cliënten, behandeling en begeleiding op medisch, psychisch en psychosociaal terrein. Er is een medische zorgunit, er wordt medicatie verstrekt en er zijn gebruiksruimten waar cliënten op een veilige plek middelen kunnen gebruiken. Tevens is er in de inloopruimte voor cliënten om een hapje te eten, elkaar te ontmoeten, koffie te drinken en activiteiten te ondernemen.

Saverio Colard, manager Zwolle: “De Open Dag is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om onze locatie te komen bekijken en een (beter) beeld te krijgen van wat wij daar doen”.

Er zijn doorlopend rondleidingen in en om het pand waarbij personeel en cliënten aan het woord komen. Ook is er voor iedereen een hapje en drankje in de huiskamer.

Tactus is al ruim honderd jaar dé expert op het gebied van middelengebruik en verslaving. Iedereen met een (hulp)vraag op dit gebied kan rekenen op deskundige hulp bij ons: mensen die informatie, persoonlijk advies of behandeling nodig hebben, hun naasten en professionals, ook in Zwolle. Naast de locatie Pannekoekendijk bieden wij in onze polikliniek aan de Dr. Stolteweg 58 preventie en voorlichting, ambulante hulp aan jongeren en volwassenen, reclassering en Intact zelfhulpgroepen.

 

Praktische info

Datum: 10 juni 2023
Time: 10:00 - 15:00 uur
Locatie:
Zwolle – Pannekoekendijk -

Deel dit evenement