Spring naar content

Intactiviteiten Almelo: samen op fotopad gaan

Intact Hertel en Zelfhulp organiseert een drie-avondworkshop voor mensen in herstel en naasten van mensen met een verslaving. Leer stilstaan, kijken, observeren, foto nemen en genieten.

De wereld om je heen beter zien, benaderen en leren vastleggen. De mens is (altijd) druk in de weer. Het liefst gaan we met z’n allen 1 kant op. Alleen vooruit kijkend en puur gericht op ons doel.

In deze drie-avond workshop leer je stilstaan, kijken, observeren, actie en genieten.

Waar je ook bent, je bent op zoek naar dat ene perfecte plaatje. Maar bestaat dat perfecte plaatje überhaupt? Mijn ervaring zegt dat ik nooit klaar ben met fotografie. Mijn kijk op de wereld van de fotografie verandert en beweegt continue. Het stopt nooit. Zolang het licht en het moment er is, is er altijd die ene bijzondere foto, die mij telkens uitdaagt om een volgende foto te nemen. Wat dat betreft ben ik altijd onderweg.

Handig is om tijdens deze ontdekkingsreis je mobiel of (reflex-/systeem-) camera mee te nemen.

In samenwerking met:
Fotograaf Anita van der Palen-Hahyary
APHart photography
J
ust Be Creative

Sta jij er weleens bij stil dat er in jouw directe (loop)omgeving iets moois en verrassend kan gebeuren, ontstaan of er gewoon al is. Door juist even bewust om je heen te kijken en een moment stil te staan ervaar je een compleet andere nieuwe wereld. Ik loop graag met je mee in de wereld van de details en de kleine momenten.
Nu gaan we iets dieper in de fotografie duiken. Kijk nogmaals goed om je heen. Laat jouw gevoel van binnen spreken. Let daarbij ook op de compositie, licht, kleur, omgeving, sfeer, timing, contrast, situatie, moment, structuur, vorm, schaduw, reflectie en/of details etc. Waar word jij nou blij en verrast van?
Gecombineerd met de vorige 2 keren merkte je op dat je een bepaalde voorkeur hebt wat jij leuk en bijzonder vindt om te fotograferen. Waar jij blij en verrast van wordt.

Praktische info

Begin: 6 juli 2020
Einde: 31 augustus 2020
Locatie:
Tactus locatie Wierdenstraat 32 - Almelo

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

Tactus locatie Wierdenstraat 32

Wierdensestraat 32, 7607 GJ Almelo

Plan je route