Spring naar content

‘Ach nee, dat doet die van ons niet!’

Op 26 november 2020 organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater, het Centrum voor Jeugd en Gezin en het jongerenwerk  een online ouderavond voor ouders uit de gemeente Raalte. Een luchtige maar informatieve avond om als ouders meer kennis op te doen over  pubers en alcohol en drugs.

Hoe vindt u het eigenlijk om een puber op te voeden, gaat het u goed af of is het juist moeilijk om contact te krijgen?

Heeft u thuis afspraken over alcohol? Heeft u wel eens gehoord van Nix 18? En wat weet u eigenlijk over drugs? Hoe ga je als ouder bijvoorbeeld om met indrinken thuis? Heeft u contact met andere ouders over dit onderwerp?

Inzicht in de wereld van pubers

Tijdens de avond worden al bovenstaande onderwerpen besproken en krijgt u hopelijk een antwoord op bovenstaande vragen. Boeiende informatie en theorie over opvoeden wordt afgewisseld met theaterscenes. Ook worden er tips gegeven voor het omgaan met lastige situaties in de opvoeding. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen via de chat.

De avond is voor ouders en verzorgers van pubers en is online vanuit huis te volgen op donderdagavond 26 november van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Aanmelden

Meedoen aan de online ouderavond? Meld je dan aan via aanmeldknop.

Lukt dit niet, stuur dan een e-mail om u aan te melden naar info@cjgraalte.nl.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst. De online ouderavond is ook via Youtube of onderstaande stream te bekijken.

Praktische info

Datum: 26 november 2020
Time: 19:30 - 20:45 uur
Locatie:
Online -

Gratis

Deel dit evenement