Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Wie we zijn > Certificaten

Certificaten

Kwaliteit van zorg
Tactus vindt het belangrijk dat cliënten tevreden zijn over de zorg die ze bij Tactus ontvangen. Jaarlijks wordt er een cliënttevredenheidsmeting uitgevoerd. Cliënten beoordelen ons met een 8.2.

Certificaten en keurmerken
Tactus laat zich jaarlijks door geaccrediteerde organisaties onderzoeken en toetsen (audits). Ook ons kwaliteitssysteem wordt middels interne audits getoetst. Tactus is in bezit van een aantal certificaten en keurmerken:

 • HKZ
  Met de HKZ-certificering (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) laten we zien dat we de zaken intern goed op orde hebben, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de internationale norm ISO-9001:2015.

 • NEN 7510:2017
  De privacy van cliënten wordt bij Tactus gewaarborgd. NEN 7510 (gebaseerd op ISO 27001 en 27002) houdt in dat privacygevoelige gegevens van cliënten verwerkt volgens adequate informatiebeveiliging.

 • FACT
  FACT is een keurmerk voor teams die voldoen aan kwaliteitsstandaarden op het gebied van teamstructuur, organisatie en zorgaanbod. Tevens wordt aanvullend ook gekeken naar diagnostiek, behandeling, herstel ondersteunende zorg en interventies, maatschappelijke zorg, monitoring en professionalisering.

 • Basis GGZ
  Het Basis GGZ keurmerk is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ). Van goed naar beter in de GBGGZ, dat is waar het Keurmerk Basis GGZ aan bijdraagt.

 • TOPGGz
  Het Centrum Verslaving & LVB van Tactus Verslavingszorg heeft het keurmerk voor TOPGGz. Daarmee tonen we aan dat we hoog specialistische patiëntenzorg combineren met het ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden, wetenschappelijk onderzoek en structurele kennisoverdracht.


Certificaten inzien?

De certificaten kunnen worden opgevraagd via het contactformulier