Spring naar content

Activiteiten

Naast de reguliere hulpverleningsaanbod, biedt Tactus ook trainingen, cursussen, seminaars en andere activiteiten aan. De meesten hiervan worden aangeboden door Jeugd & Preventie en Intact Herstel en Zelfhulp.

Filters:
In Oldenzaal organiseert Intact elke donderdagavond een vrije inloop voor mensen in herstel, naasten van mensen met een verslaving en andere belangstellenden.
In Zutphen organiseert Intact op de maandagavond van de oneven weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
In Almelo organiseert Intact op de maandagavond van de even weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
DJ MIK staat voor ‘De Jonge Mensen In Kracht’ en is een zelfhulpgroep voor, door en met jongeren tussen de 16 en de 28 jaar op diverse locatie van Tactus.
Op verschillende plekken wordt er een (avond)inloop georganiseerd. Mensen in behandeling of herstel van een verslaving kunnen vrijblijvend langs komen om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten.
Kom in contact met je lichaam en gevoel. Tijdens dit dubbele weekendseminar ontdek je door middel van fysieke bewegingsoefeningen hoe jij in je kracht kunt staan.
Mogelijk had je je altijd al willen verdiepen in bepaalde onderwerpen en ben je op zoek naar onlinemogelijkheden daarin.
Het is soms moeilijk om met anderen te praten over je verslavingsverleden. Hoeveel vertel je iemand? Hoe ga je om met de reactie van de ander? Deze cursus zal je helpen een weg hierin te vinden.
Ben je actief bezig met herstel van een verslaving en wil je kijken naar de rol van zingeving in je leven? In deze cursus gebruiken we samen (creatieve) werkvormen schrijfoefeningen en wandelen om samen te praten over zaken die belangrijk voor je zijn.
Wil je even rennen met een groep gelijkgestemden? Dan kun je mee rennen met één van de hardloopgroepen in de regio.