Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Verwijzers > Aanmelden > Aanmelden LVB cliënt

Wanneer en hoe meld ik mijn LVB cliënt aan?

Als het gebruik van de client problematisch is kunt u hem of haar aanmelden of aan laten melden bij Tactus. Hierbij is het belangrijk dat de client niet de hakken in het zand zet en absoluut geen zin heeft om te minderen/stoppen. 

Hoe meld ik mijn cliënt aan?

Als de client openstaat voor een aanmelding bij Tactus, kan hij/zij aangemeld worden via de aanmeldknop op deze site of telefonisch: 088 382 28 87.  
Het is voor ons goed om te weten dat het om een cliënt met een LVB gaat, dan kunnen onze medewerkers van het aanmeldbureau daar rekening mee houden. Tactus ontvangt graag achtergrondinformatie over de aard van de beperking en bijkomende problematiek en zal u, zo mogelijk/wenselijk uitnodigen bij het intake- of adviesgesprek.

De intake bestaat uit twee gesprekken, waarvan er bij minimaal één een vertrouwenspersoon aanwezig is. Dat kunt u zijn, maar ook een familielid of een goede kennis. Voorwaarde is dat deze vertrouwenspersoon zorgvuldige keuzes kan maken, de cliënt goed kent en waarmee de cliënt een vertrouwensband heeft.

Als een behandelingsovereenkomst is afgesproken met de cliënt (en mogelijk ook met u) zullen onze LVB-specialisten uw cliënt behandelen en/of begeleiden.

Meer informatie?

U kunt ook contact opnemen met de beleidsmedewerker/projectleider LVB, Marike van Dijk, via 088 382 28 87