Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Huisstijl Tactus

Huisstijl Tactus

In het huisstijlhandboek van Tactus Verslavingszorg worden de kenmerken en elementen van de huisstijl inzichtelijk gemaakt, zodat alle huisstijltoepassingen herkenbaar en eenduidig blijven. Het is de bedoeling dat het huisstijlhandboek nauwkeurig en consequent wordt toegepast bij alle interne en externe communicatie- en presentatievormen.

Voor wie?
Het huisstijlhandboek is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met (visuele) uitingen van Tactus Verslavingszorg. Dit kan intern zijn door communicatiemedewerkers en voorlichters, extern zullen bijvoorbeeld ontwerpbureaus, media en drukkerijen met het huisstijlhandboek werken.

Het huisstijlhandboek kan worden opgevraagd bij team Communicatie via communicatie@tactus.nl

Kwaliteitseisen
Afhankelijk van het medium waarin de huisstijl wordt gebruikt gelden unieke voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Zo kan de jpg-versie van het logo, dat voor gebruik op internet en beeldscherm geschikt is gemaakt, niet gebruikt worden in drukwerk, omdat de kleurruimte en resolutie hiervoor niet juist zijn. Let dus goed op wat de kwaliteitseisen van het medium zijn waarvoor u de huisstijl wilt gebruiken.